Menu 6

Vážení zákazníci,
menu je v restauraci připraveno mezi 11:00 a 14:00 hodinou. Rozvoz poledního menu začíná v 11 hodin a končí ve 14 hodin. 
Objednávky na rozvoz v 11 hodin přijímáme nejpozději do 10:00 hodin daného dne.
K rozváženému polednímu menu je připočítáváno 15 Kč za obaly. 
Objednávky přijímáme na e-mailu  booking@hotelmaroli.cz  nebo tel. čísle  +420 601 392 744
Přijímáme stravenky Ticket Restaurant, Sodex a UP.
Těšíme se jak na Vaši návštěvu i objednávky.

Pondělí  Celerová krémová polévka s krutony
1.  Francouzské brambory s rajčatovým salátem 
2.  Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou
3.  Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem
Úterý Hovězí vývar s játrovou rýží a kořenovou zeleninou
1.  Koprová omáčka s vařeným hovězím, vajíčkem a houskovým knedlíkem (bramborem)
2.  Filírovaný kuřecí steak s italským rizotem 
3.  Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem
Středa Pórková polévka s krutony
1. Moravský vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem
2. 

Smažený vepřový řízek s citronem a brusinkami

(bramborový salát s majonézou, šťouchaný brambor, smažené hranolky)

3.  Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem
Čtvrtek Fazolová polévka s krutony
1.  Vepřová roláda s bramborovou kaší a okurkovým salátem
2.  Hovězí guláš s karlovarským knedlíkem 
3.  Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem
 Pátek Hovězí vývar s fritáty a kořenovou zeleninou
1.  Smažený květák se šťouchaným bramborem a tatarskou omáčkou
2.  Bramborák s masovou směsí a sýrem Gouda 
3.  Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem

Polední menu 1 a 3 je za cenu 154 Kč,  menu 2 je za cenu 159 Kč (polévka, hlavní chod).

Kontakt:

Hotel Maroli Mikulov

K Vápence 609, 692 01 Mikulov

Recepce:+420 601 392 744, Restaurace: +420 775 751 319

booking@hotelmaroli.cz

GPS: N 48 48 406; E 016 37 661

Fakturační údaje:

ALLMARK s.r.o.

Francouzská 41, 602 00 Brno

IČ: 27709795

DIČ: CZ27709795

Denní menu Facebook Instagram MgFest 2019