Vážení zákazníci,
menu je v restauraci připraveno mezi 11:00 a 14:00 hodinou. Rozvoz poledního menu začíná v 11 hodin a končí ve 14 hodin.
Objednávky na rozvoz v 11 hodin přijímáme nejpozději do 10:00 hodin daného dne.
K rozváženému polednímu menu je připočítáváno 15 Kč za obaly.
Objednávky přijímáme na e-mailu booking@hotelmaroli.cz nebo tel. čísle +420 601 392 744 .
Přijímáme stravenky Ticket Restaurant, Sodex a UP.
Těšíme se jak na Vaši návštěvu i objednávky.
Pondělí | Celerová krémová polévka s krutony |
1. | Francouzské brambory s rajčatovým salátem |
2. | Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou |
3. | Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem |
Úterý | Hovězí vývar s játrovou rýží a kořenovou zeleninou |
1. | Koprová omáčka s vařeným hovězím, vajíčkem a houskovým knedlíkem (bramborem) |
2. | Filírovaný kuřecí steak s italským rizotem |
3. | Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem |
Středa | Pórková polévka s krutony |
1. | Moravský vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem |
2. |
Smažený vepřový řízek s citronem a brusinkami (bramborový salát s majonézou, šťouchaný brambor, smažené hranolky) |
3. | Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem |
Čtvrtek | Fazolová polévka s krutony |
1. | Vepřová roláda s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
2. | Hovězí guláš s karlovarským knedlíkem |
3. | Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem |
Pátek | Hovězí vývar s fritáty a kořenovou zeleninou |
1. | Smažený květák se šťouchaným bramborem a tatarskou omáčkou |
2. | Bramborák s masovou směsí a sýrem Gouda |
3. | Tagliatelle s kuřecím, ricottou a bazalkovým pestem |
Polední menu 1 a 3 je za cenu 154 Kč, menu 2 je za cenu 159 Kč (polévka, hlavní chod).
Hotel Maroli Mikulov
K Vápence 609, 692 01 Mikulov
Recepce:+420 601 392 744, Restaurace: +420 775 751 319
GPS: N 48 48 406; E 016 37 661
ALLMARK s.r.o.
Francouzská 41, 602 00 Brno
IČ: 27709795
DIČ: CZ27709795