Vážení zákazníci,
menu je v restauraci připraveno mezi 11:00 a 14:00 hodinou. Rozvoz poledního menu začíná v 11 hodin a končí ve 14 hodin.
Objednávky na rozvoz v 11 hodin přijímáme nejpozději do 10:00 hodin daného dne.
K rozváženému polednímu menu je připočítáváno 15 Kč za obaly.
Objednávky přijímáme na e-mailu booking@hotelmaroli.cz nebo tel. čísle +420 601 392 744 .
Přijímáme stravenky Ticket Restaurant, Sodex a UP.
Těšíme se jak na Vaši návštěvu i objednávky.
Pondělí | Fazolová polévka s krutony |
1. | Pečená krkovička s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
2. | Vepřový steak se slaninou a fazolkami, smaženými hranolky a ďábelskou omáčkou |
3. | Studená koprová omáčka s kuřecími prsíčky a opečenou bagetou |
Úterý | Hovězí vývar s fritáty a kořenovou zeleninou |
1. | Čočka na kyselo s uzeninou a sázeným vejcem, chlebem a okurkem |
2. | Cordon bleu se šťouchaným bramborem a tatarskou omáčkou |
3. | Studená koprová omáčka s kuřecími prsíčky a opečenou bagetou |
Středa | Cibulová polévka s krutony |
1. | Šunkofleky s rajčatovým salátem |
2. |
Smažený vepřový řízek s citronem a brusinkami (letní bramborový salát, smažené hranolky, šťouchaný brambor) |
3. | Studená koprová omáčka s kuřecími prsíčky a opečenou bagetou |
Čtvrtek | Hovězí vývar s kapáním a kořenovou zeleninou |
1. | Segedínský guláš s houskovým knedlíkem |
2. | Marinovaný kuřecí steak s gratinovanými bramborami a salátkem |
3. | Studená koprová omáčka s kuřecími prsíčky a opečenou bagetou |
Pátek | Zeleninová polévka s krutony |
1. | Čevabčiči se šťouchaným bramborem, hořčicí a cibulkou |
2. | Svíčková na smetaně s brusinkami a karlovarským knedlíkem |
3. | Studená koprová omáčka s kuřecími prsíčky a opečenou bagetou |
Menu 1 a 3 je za cenu 154 Kč, menu 2 je za cenu 159 Kč (polévka, hlavní chod).
Hotel Maroli Mikulov
K Vápence 609, 692 01 Mikulov
Recepce:+420 601 392 744, Restaurace: +420 775 751 319
GPS: N 48 48 406; E 016 37 661
ALLMARK s.r.o.
Francouzská 41, 602 00 Brno
IČ: 27709795
DIČ: CZ27709795